Потрошила 200 хиљада долара да личи на Барби: Желим да будем скроз пластична

ГС
Foto: Инстаграм

Алиса је дала отказ на позицији стручњака за односе с јавношћу, како би се преселила у Велику Британију и остварила свој сан – да изгледа као Барби лутка. Ова Швеђанка је потрошила скоро 200 хиљада долара како би изгледала као Барби и тврди да је уклонила све тетоваже са свог тијела како би још више личила на популарну лутку.

Алиса Алмира има 31 годину, а последњих неколико година драстично мјења свој изглед. Имала је неколико операција, укључујући филере, ботокс, имплантате за груди и ринопластику, преноси Њујорк Пост.

Претходне Алмирине фотографије на друштвеним мрежама показују да је имала тетоваже на врату, рукама, прсној кости, рукама, бедрима и глежњевима. Међутим, недавне слике показују да су тетоваже сада потпуно нестале, што је изазвало помутњу на интернету.

„Уклонила сам све своје тетоваже и показало се да изгледам још пластичније него прије", рекла је.

Није јасно је ли Алмира професионално уклонила своје тетоваже ласерским третманима или је користила шминку да прикрије тинту. Један од њених фанова је рекао да је изгледала „апсолутно запањујуће", а други је додао: „О, Боже, изгледаш предобро, Барби". „Савршено. Боље него прије. Предивна одлука! Ти си дивна Барби принцеза", коментирао је трећи корисник, а четврти се надовезао: „Вау, стварно изгледаш као лутка".

 

Алмира је недавно подијелила и своје осврте на феминизам, рекавши да се не слаже с тиме да „жене треба да буду потпуно равноправне са мушкарцима", преноси Прва.

„Вјерујем да је улога жене да задовољи свог мушкарца и буде најбоља могућа супруга", рекла је и додала: „Идеалан изглед који желим да постигнем је најпластичнији, фантастичан, пренаглашен, сексуални изглед".

Рекла је да је се често вријеђају због њеног изгледа и начина размишљања, али она жели да остане своја, додајући: „Не можете да ме увриједите, ако се ја не стидим".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана