Поштари заобилазе кућу јер се плаше мачке

Агенције
Поштари заобилазе кућу јер се плаше мачке

Питерборо - Поштари из британског градића Питерборо у широком луку заобилазе дом Иана Вилкинскона, тако да овај човјек већ мјесецима не добија пошту, јавиле су агенције.

Проблем је у његовој агресивној мачки која “лови” прсте поштара сваки пут када покуша да убаци пошту кроз отвор на вратима.

Бијела мачка по имену Сноубол, огребала је једног поштара када је покушао да протури рачуне кроз отвор на улазним вратима куће.

Од тада ниједан поштар из града Питерборо не жели да доставља пошиљке Вилкинсону, тврдећи да нема безбиједне услове за рад. Међутим, власник живахне маце каже да она уопште није агресивна.

- То је сулудо! Могуће је да је хтјела да се игра, али не и да повриједи неког. На послу се сви шале на мој рачун, направили су чак и њену слику на којој држи калашњиков - изјавио је Иан.

Компанија “Роyал Маил” ипак не мисли да је читава ствар шала. Они су чак издали службени допис којим обавјештавају човјека да поштари неће долазити код њега док не склони мачку.

- Кад је наш поштар отворио отвор за пошту, Ваша мачка је испружила канџе и исекла га врло дубоко. То је трећи такав инцидент. Као резултат тога, сматрамо да је ниво ризика на Вашој адреси неприхватљиво висок - стоји у обавештењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана