Понуда српског богаташа - поново смо насијели!

Aгенције
Понуда српског богаташа - поново смо насијели!

Он је наводно богаташ поријеклом из Србије, стално настањен у Русији и тражи своју будужу љубав. нуди све своје богатсво а за узврат има свега "неколико" захтијева. Да ли је и вас ових дана насмијала или згрозила прича о Дон Милисаву Хуану Гонзалесу Брзом?

Брже од чувеног анимираног миша, популарног брзог Гонзалеса, вијест о брачној понуди овог богаташа обишла је протеклих дана земље бивше Југославије.

Дон Милисав преко друштвених мрежа наводно тражи љубав за цио живот, са којом ће подијелити све богатство које има.

Са своје стране, осим неизмерне љубави, он ће у брак унијети и велико богатство које посједује.

Како не би све било само "празна прича", он је на Фејсбуку поставио и своје фотографије на којима позира у свом раскошном дому.

Дон Милисав у купатилу, Дон Милисав у радној соби, Дон Милисав поред камина, Дон Милисав о крзненој бунди, Дон Милисав у баде мантилу... И тако редом...

Осим бројних регионалних медија, прича је брзо превазишла границе бивше СФРЈ.

Британски таблоид Дејли Мејл објавио је тако причу о Дон Милисаву, па су и бројни читаоци широм свијета упознали ову интернет сензацију.

На таласу тог "успјеха" и бројни домаћи медији објавили су његов оглас.

Међутим, иако је његова понуда више него занимљива, занимљив је и податак да је Дон Милисав освојио интернет публику још прије четири године. Све што гледамо данас, само је реприза.

Наиме, у априлу 2009. бројни портали и блогови пренели су вијест о његовој брачној понуди. Шаљива прича, чији актер главни актер са фотографија није познат, објављена је и на Б92 блогу. И тада је Дон Милисав изазвао ништа мању сензацију.

Можда ће Дон Милисав "васкрснути" поново кроз неколико година и тада имати више среће са својим огласом. Не каже се без потребе – трећа срећа!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана