Подигао умањен добитак прије краја утакмица и остао без 900.000 евра

Танјуг
Foto: Kieran Hawkins

КАРДИФ - Младог Велшанина који се кладио на утакмице Премијер лиге само је неколико минута дијелило од освајања 800.000 фунти (940.000 евра) на тикету, али је прерано урадио “кешаут”, превремену исплату добитка са знатно мањим износом.

Итен Конвеј (24) грађевински радник из Маунтин Еша у Велсу, уложио је 219 фунти на три тачна резултата за последњи дан сезоне Премијер лиге у недељу, 19. маја, наводи Мирор.

Тачно је предвидио резултате утакмица Брајтон - Манчестер јунајтед 0:2, Ливерпул - Вулс 2:0, и Шефилд јунајтед - Тотенхем 0:3.

Међутим, након што је Диого Далот постигао први гол за Манчестер јунајтед, Итен је одлучио да игра сигурно и пре краја мечева повукао исплату од 5.130 фунти (6.000 евра), иако је остало до краја 15 минута.

Итен је био одушевљен својим добитком све док Хојлунд из Манчестера није постигао други гол у 88. минуту за коначних 2:0.

Да је Конвеј сачекао још неколико минута, освојио би невјероватних 814.000 фунти на опклади са квотом 3.718.

Како је рекао, био је сломљен када је схватио колико је био близу велике суме новца.

“Био сам потпуно разочаран, стварно. Невјерица, ако ништа друго. Гледао сам нове аутомобиле, нове куће, али очигледно је то сада друга прича. Моја породица и пријатељи су такође били у невјерици. Али очигледно су срећни што сам освојио тих 5.000 фунти”, пренио је Велс онлине.

Итен, који навија за Ливерпул, обично се клади на утакмице сваки викенд, а ово му је први пут да је зарадио већу суму.
  Планира да сачува свој добитак и не клади се у блиској будућности.

“Сада сам изашао из тога. Само сам освојио то и бјежим. Вјероватно ћу се поново кладити, али не још. Прво ћу морати да преболим ову. Ту је шанса 50:50. Или наплатиш или не”, поручио је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана