Побјегао из гроба 17 часова након што га је дјевојка закопала!

Aгенције
Побјегао из гроба 17 часова након што га је дјевојка закопала!

Жоси Роберто Переира (37) је успио да се ослободи и отишао је у полицијску станицу да пријави злочин своје полудјеле дјевојке, али је полиција при провјери пронашла 14 година стар налог за његово хапшење. Одмах је ухапшен због сумње за покушај убиства, пренијеле су агенције.

Бијесна жена је напала свог дечка мотком и закопала га у дворишту њихове куће мислећи да је мртав.

Након 17 часова, мушкарац је успио да побјегне и затражио је помоћ, али када је пријавио инцидент полицији ухапшен је због потјернице за покушај убиства.

Сада је у притвору гдје чека суђење, а његова дјевојка је у бјекству.

Жоси Роберто Переира (37) и Грасили Томас (25) су прошле недјеље имали бурну свађу у својој кући у Марилаку, у Бразилу, кажу у полицији.

Када је Переира заспао, Томас је почела да га туче мотком, везала га чаршавом и сахранила у гробу дубоком један метар.

Био је шокиран кад се освијестио и сазнао да је закопан, али му лице није било покривено земљом тако да је могао да дише.

Переира је успио да се ослободи и отишао је у полицијску станицу да пријави злочин, али је полиција при провјери пронашла 14 година стар налог за његово хапшење.

Одмах је ухапшен због сумње за покушај убиства.

Касније је одвео полицајце до мјеста гдје је био закопан и описао инцидент.

- Знам за раније случајеве гдје су људи покушали да пријаве злочин и ухапшени због ранијег налога за хапшење, али никад нисам видио да је некога жена прије тога сахранила живог – рекао је полицајац Жилберто Оливеира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана