Плишани „ферари”

РТС
Плишани „ферари”

Централним улицама Лондона током Вимблдона јуре луксузни аутомобили. У мору прескупих четвороточкаша издвојио се црни, плишани „ферари” који је, због јасне асоцијације на крзно, одмах добио надимак “Furrary”.

Супераутомобили који за неколико секунди достижу брзину од 330 километара на час направљени су с намjером да привлаче пажњу.

Једна од посластица за љубитеље скупих кола свакако је „ферари 599”. Још ако га умjесто сјајне (најчешће црвене), хладне површине прекрива мекани црни плиш, а налази се у центру Лондона, мало је оних који неће погледати у правцу мистериозне „звијери”. 

Због јасне асоцијације на крзно, црни љепотан добио је надимак “Furrary”.

Доказ је велике имућности, јер основни модел кошта нешто више од 245.000 евра, а свака дорада будућег власника оставља без додатних десетина, па и стотина хиљада евра.

Осим тога, ту није крај плаћању. Када се једног дана прљавштина или блато залепе за мекану површину овако ушушканог аута, одлазак у перионицу није опција.

Потребан је течни детерџент попут шампона којим се осјетљиви прекривач пере, а затим је неопходно четкање, које се изводи једино ручно.

То власнику, по свему судећи са Блиског истока, изгледа не изазива главобољу, као ни бројним другим власницима моћних четвороточкаша луксузног дизајна којих је током Вимблдона сваке године све више у центру Лондона. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана