Плаћају вам да пијете вино у Шпанији и Португалу, а добијате дневницу од 240 евра

ГС
Плаћају вам да пијете вино у Шпанији и Португалу, а добијате дневницу од 240 евра

Одабрани приправник ће бити послат на Пиринејско полуострво на три дана уз плаћене летове и смештај, као и дневницу од 240 евра.

Да ли је вино укусније када га пијете из лепе чаше на тераси са прелепим погледом или је свеједно да ли сте код куће, пијете из шоље и гледате телевизију? Британски ланац винотека Мажестик управо то жели да сазна, па ће некоме платити 240 евра да буде део јединственог истраживања.

Из ове винотеке су објавили да траже “винтерна” (приправника) који ће им помоћи да сазнају да ли вино има бољи укус на одмору.

Одабрана срећна особа ће добити кутију вина произведених у Шпанији и Португалу како би могла да их пије управо у подручјима гјде су произведена. Када се тај излет заврши, њихов приправник ће добити потпуно исти сандук вина да проба код куће да види да ли ће ојсетити било какву разлику.

Пријаве још трају, али само за Велику Британију

“Није потребно претходно искуство, само отворен ум, пасош и љубав према лијепим боцама”, кажу из Мажестика.

Заинтересовани би требало да попуне пријаву на веб страници поменуте винотеке, која је отворена само за становнике Велике Британије и да напишу које вино воле највише да пију на одмору, уз 200 ријечи зашто баш они заслужују да буду приправник, као и њихово мишљење да ли је вино укусније у иностранству.

Како наводе на њиховој страници, пријаве трају до 19. августа, а срећник ће на своје путовање кренути у септембру, преноси б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана