Пијан водио дневник па суспендован

Г.С.
Foto: Принтскрин

БЕЧ - Водитељ аустријског јавног сервиса ОРФ Роман Рафрајдер суспендован је након што је синоћ водио дневник у пијаном стању.

Било је јасно видљиво да је познати водитељ пијан, по успореном говору, али и држању за сто како не би пао.

ОРФ је потврдио да је Рафрајдер водио дневник "ЗиБ флеш" у 21.52 на првом програму под дејством алкохола.

"ОРФ жали због овог догађаја. Рафрајдер је суспендован, а одељење за запослене анализира тај случај и разматра даље последице. Рафрајдер се извинио интерно за овај догађај и навео да су узрок лични разлози", саопштио је јавни сервис.

У ОРФ-у се полази од тога да ће Рафрајдер напустити ту медијску кућу.

Рафрајдеру је мајка, пред дневник, јавила да му је отац на интензивној њези, због чега је попио превише алкохола, преносе Независне.

У ОРФ се води дискусија како је уопште Рафрајдер у таквом стању пуштен да уђе у студио, па је покренута интерна истрага.

Иначе дневник са пијаним Рафрајдером је само на кратко био "окачен" у онлајн видеотеци ОРФ-а, одакле је повучен, али је остао "забиљежен" на друштвеним мрежама.

Иначе он је требало да води и сљедећи дневник у 23 часова, али је управа јавног сервиса реаговала и то спријечила, те је дневник са више од получасовног помијерања емитован, и то уз другог водитеља, кога су морали да довезу у студио.

Рафрајдер већ једном, прије три године, био "удаљен" са ОРФ-а, након што је био суочен са оптужбама за злостављање бивше девојке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана