Ових 5 ствари доносе несрећу

Агенције
Ових 5 ствари доносе несрећу

Постоји вјеровање да поједини предмети доносе несрећу породици ако се налазе на погрешном мјесту у кући. Сазнајте о чему је ријеч и одмах их избаците.

Ако желите дом без негативне енергије, избјегавајте слиједећих пет ситница које доносе несрећу:


1. Огледало окренуто према кревету

Вјерује се да огледало окренуто према кревету може проузроковати проблеме у љубавној вези, пуштајући лоше утицаје споља у иначе добар и здрав брак.

2. Црна врата

Боју улазних врата најбоље је одредити према томе на коју страну света су окренута. Црна врата можете имати само ако врата гледају на север, иначе ће у ваш дом призвати лошу срећу.

3. Биљка с бодљама

За оштре, шиљасте предмете такође се сматра да доносе несрећу и ако желите да ваш дом привуче позитивну енергију избјегавајте у њему да држите биљке с бодљама, попут кактуса.

4. Календар на погрешном мјесту

Календар објешен на улазна врата куће подсјетник је на пролазност живота те се вјерује да тада утиче на трајање животног вијека његових станара.

5. Слика бродолома

Слика бродолома представља немир који може утицати на понашање и енергију станара.

Ако желите дом пун позитивне енергије, унесите у њега слиједећих пет ситница које доносе срећу:

1. Свјеже цвијеће

Ако ставите свјеже цвијеће на неко видљиво мјесто у свом дому, срећа вас неће заобићи. Само не стављајте цвијеће с бодљама.

2. Обојена врата

Ако врата гледају на југ обојите их у црвену или наранџасту боју, врата окренута према сјеверу требала би бити плава или црна, ако гледају на запад изаберите сиву или бијелу боју, а она покретна према истоку донијеће вам срећу ако су смеђа или зелена.

3. Распоред намештаја

Вјерује се да кружно постављени намјештај помаже у протоку енергије. Такође се сматра да ће кревет окренут дијагонално на врата спаваће собе испунити дом позитивном енергијом.

4. Потковица

Многе културе вјерују да коњска потковица објешена изнад врата доноси срећу. Ако је потковица окренута према горе то ће осигурати да срећа не нестане, а ако је окренута према доле срећа ће пасти на свакога ко прође кроз та врата.

5. Ловац на снове

Објешен у спаваћој соби, ловац на снове штити станара од ружних снова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана