Отворен први кафић за мачке у Лондону

zivotinje.rs
Отворен први кафић за мачке у Лондону

Први кафић за мачке у Британији, гдје гости могу уживати у шољи топлог чаја и у друштву мачака, јуче је званично отворио врата. Погледајте како изгледа овај јединствени кафић у Европи, уређен у викторијанском стилу...

Љубитељи животиња широм Лондона са нестрпљењем су исчекивали свечано отварање кафића "Lady Dinah's Cat Emporium" у источном дијелу британске престонице.

Неколико сати након објављивања датума отварања, сајт кафеа је "пао", јер је око три хиљаде људи покушало да резервише сто. Будући гости могу да уживају у великом избору сендвича, колача, чајева и кафа, и наравно друштву 11 маца.

Ипак, јутрос је у овом кафеу ипак било мало мирније. Кафићи за мачке су изузетно популарни на Тајвану, у Кини и Јапану, а само у Токију постоји преко сто оваквих кафеа.

Овај кафе је уређен у старинском викторијанском стилу.

Концепт кафеа, објашњен је на сајту. Наиме, не ради се само о могућности да се гости играју са мачкама, већ о читавом искуству... То је мјесто гдје ћете заборавити на свакодневницу и успијети да се опустите.

Унутра вас чека топла атмосфера, удобна фотеља, топла шољица чаја, књига и маца.

Преокупирани послом и дневним обавезама, многи људи у Лондону не могу да чувају љубимце и да им посвете довољно времена. Зато, увијек у паузи могу да дођу у овај кафић и уживају у друштву мачака.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана