Откривени нови детаљи о породици Симпсон

Aгенције
Откривени нови детаљи о породици Симпсон

Прије тачно 25 година, анимирана серија "Симпсонови" емитована је у шоу "Трејси Улман", као цртани који је трајао тек неколико минута. Aмерика је тада први пут покуцала на врата куће породице Симпсон и научила све о њима... можда не баш све. Ево неколико интересантних ствари које су Хомер, Марџ, Барт, Лиса, Меги, продуценти и креативни тим крили од нас све ове године...

У најавној шпици 1989. године, Меги на каси откуца износ од 847 долара и 63 цента - износ који је тада био просјечна цијена коју породица потроши на потрепштине за бебу у току једног мјесеца. До 2009. године, цијена јој је "пала" - намирнице коштају 243 долара и 26 центи, а онда покретном траком прође Меги и тај број се удвостручи.

Сваки пут када Барт зове Моа и тражи Велик Одупе или Мушкарца Дагрли, он окреће број телефона 764-84377, бројеве којима се на тастатури телефона пише "Smithers". Мет Гроенинг је рекао да су јунаци "Симпсонових" жути како би гледаоци, "вртећи канале", знали да су у Спрингфилду када налете на ову јарку боју. Само један јунак серије има пет прстију на руци - бог. У епизоди "Лиса – вегетаријанац", песму "Maybe I’m amazed" пјевао је Пол Мекартни, док је у позадини читао рецепт за супу од сочива уназад. На самом крају је рекао: "иначе, жив сам". Добро позната шпица са супермаркетом, скејтбордом и каучом је само једном измијењена у потпуности – хитом "Тик-Ток" који је отпјевала Киша.

Право име Помоћника Боба је Роберт Ундерданк Тервилигер, док је Милхаусово средње име Мусолини. Епизода "Љути тата", представља стрип/цртани који је нацртао Барт. Пошто нико од аниматора серије није могао да црта "као дијете", један од аниматора је замолио свог сина да то уради умјесто њих. Комбинација Бартовог ормарића у школи је 36-24-26, бројеви који се спомињу у пјесми "Diry Deeds Done Dirt Cheal " бенда AC/SC. И на крају, иако изгледа као "младић", Нед Фландерс има 60 година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана