Основана Црква чебаркулског метеора

Aгенције
Основана Црква чебаркулског метеора

Није прошла ни година од како је 15. фебруара на сибриски град Чељебинск пала киша метеора, а појавила се Црква чебаркулског метора (остаци метеора пали су код језера Чебаркул). Како "метеорска" Црква има све више сљедбеника, у Чељебинску ће се изградити и први храм те бизарне секте гдје ће се верници моћи да се поклоне "небеском тијелу" које је пало на Земљу.

Оснивач Цркве чебаркулског метеора Андреј Брејвиченко, (неки медији пишу и Брејвичко) који себе већ назива новим Мосјијем тврди да је на остатку метеора испис "небеског закона" по којем човјечанство мора да живи у ери Водењака. Он је затражио од меродавних научних институција да му дају све остаке метеора како би у корист цивилизације могао до краја да дешифрује "небески закон", који нам је послат из свемира.  

Брејвиченко је изјавио и да научници не желе да кажу пуну истину јер је заправо на земљу пао "пакет с информацијама", а да се остаци метеора с дна језера не смију вадити без учешћа представника његове Цркве јер ће у противном доћи до смака свијета или трећег свјетског рата.

Највећи комад завршио у језеру. На њему је небески закон, тврди основач секте

"Видите да се компликује у Сирији, разлог је прчкање по метеору, а ако се настави нестручно руковање остацима метеора чека нас Армагедон", каже Брејвиченко.

Како научници не би упропастили "небеску поруку" свештеници Цркве метеора одржавају обред којим желе да заштите остаке метеора од "утицаја обичних људи", а уједно желе и да остваре контакт с ванземаљцима. Остаје да се види хоће ли научници дати метеор с "поруком" новом Мојсију или ће га ипак задржати за себе.

Метеор, остатак великог астероида, како су установили астрономи, пао је на Чељебинск 15. фебруара ове године. Од ударца су попуцала стакла на 7.000 зграда и кућа у Чељабинску, а преко 2.000 људи је повређено углавном од посекотина узрокованих остацима стакла.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана