Осмогодишњи дјечак оженио бабу

Агенције
Осмогодишњи дјечак оженио бабу

Хараре - Дјечак Санелеј Масилела, који има само осам година, из Зимбабвеа оженио се са времешном Хелен Шабангу (61), а свадбеном весељу су присуствовале обје породице, преносе агенције.

Да ствар буде још чуднија, вјенчању са 100 званица присуствовао је и невјестин муж Алфред (65) и њихово петоро дјеце.

Патриција Масилела (46), дјечакова тетка, објаснила је да то њима није чудно јер су само урадили оно што је рекао дух младожењиног дједе.

- Санелеј је добио име по покојном дједу који се никада није оженио дјевојком у бијелој вјенчаници, па се јавио дјечаку и рекао му да то уради, а он је изабрао Хелен. Његова породица је цијелу ситуацију озбиљно схватила па су прошле године купили младу, а недавно и вјенчање јер вјерују да тако желе преци - објаснила је тетка.

За њих је то у ствари као ритуал и веома су се забавили.

- Удата сам и имам петоро дјеце, али знам да је то оно што су преци жељели. Ово је као ритуал и ми се само играмо сада - објаснила је невјеста.

И младожења је веома срећан што је испунио дједову жељу.

- Рекао сам мајци да желим да се оженим, изабрао сам Хелен јер је стварно волим и срећан сам што сам се оженио. Међутим, наставићу школу, а када порастем оженићу се са својом вршњакињом - испричао је Санелеј.

Алфред, младин дугогодишњи супруг, уопште се није противио и није имао никаквих проблема да испуни оно што су преци жељели и веома је срећан због тога.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана