Змај од Шипова открио зашто још није сахранио мајку

Независне
Змај од Шипова открио зашто још није сахранио мајку

ШИПОВО - Илија Граховац, алијас Змај од Шипова, каже да је његова мајка Боја преминула 1. јула, те да се на сахрану, која ће бити обављена сутра, чекало како би из Америке дошла његова кћерка, да присуствује посљедњем опроштају баке.

Ипак, како истиче, кћерка неће успјети стићи на сахрану и како каже, он не зна како ће преживјети. "Живио сам за тај дан да моја једина кћер буде баби на сахрани. Такав је био договор између ње и бабе. Боже дај само да жив и здрав останем колико емотивно подносим то што кћерка неће доћи на сахрану", рекао је Граховац у изјави за "Независне новине".

Контроверзни Шиповљанин додаје да је прво планирао да сахрана буде обављена 7. јула, али је одгодио тај датум ишчекујући кћерку.

Нови скандал Змаја од Шипова: Не сахрањује мајку како би направио медијски спектакл? (ФОТО)

"Боја је умрла 1. јула. Није сахрањена. Испрва сам ја био на терену, у планини, моји радници и ја. Ја сам командовао погребном друштву да је превезу и да ће сахрана бити 7. јула. А она је у породичној кући могла бити само 24 сата", рекао је Граховац. Владика му је, тврди, рекао да обави што прије сахрану и он је одлучио да то буде сутра.

"Ја сам планирао да ту буде већи број свештеника, али је владика донио другу одлуку", каже Граховац за "Независне новине".

Тијело Граховчеве мајке је, како сазнајемо од Шиповљана, након смрти превезено у хладњачу погребног друштва у Мркоњић Граду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана