Оде невиност за 600.000€

Aгенције
Оде невиност за 600.000€

Бразилска студенткиња Катарина Мигљорини обзнанила је свијету да је продала своју невиност на online аукцији за 600.000 евра.

20-годишња Катарина понудила је невиност на аукцији за потребе снимања аустралијског документарца. Неименовани мушкарац из Јапана платио је 600.000 евра да је први одведе у кревет. Катарина је изјавила да ће новац искористити, између осталог, и за студије медицине у Аргентини, преноси The Sun.

"Имам 20 година, одговорна сам за своје тијело и не вређам било кога. За мене, ово није проституција. Када неко нешто уради једном у животу, то се не може сматрати његовом професијом", рекла је Катарина.

Она ће прије секса морати да обави медицинске прегледе како би се потврдило да заиста јесте невина, послије чега има рок од 10 дана да удовољи Јапанцу, с којим ће провести најмање сат времена. Катарина је раније такође изјавила како се пријавила за овај пројекат да би сакупила нешто новца за сиромашне.

У документарцу учествује и руски студент Александар Степанов, који је на својој невиности зарадио пуно мање новца него Катарина. За њега је најбоља понуда стигла из Бразила и износи 2.300 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана