Од даске за ве-це шољу до урамљене косе - како неки гледају на поклоне за Дан заљубљених

ГС
Foto: Илустрација

Дан заљубљених може, ако сте све детаљно испланирали, проћи савршено али и - ужасно.

Без обзира на то каква су нам очекивања од партнера у смислу поклона, неке особе стварно умеју да баш погријеше... Добро је док вјерујемо да је све то ипак - из најбоље намјере.

Празник љубави је до поноћи и још није касно да вољену особу пријатно изненадите лепим, укусним поклоном.

Велики је број водича и савјета на форумима и порталима о томе - шта је најбоље поклонити емотивном партеру.

Ипак, чини се да има оних који баш за препоруке не маре, па су се коментари о њиховим поклонима, нашли на друштвеним мрежама. Вјероватно с разлогом. 

Издвајамо неке од реакција:

„Добила сам цвијеће са којег није скинута етикета да је на снижењу. То је, знате оно цвеће поред лепог и свежег у цвећарама. Није нам веза потрајала".

„Бивши младић ми је дао купон који је истекао. Био је то купон за ресторан који се затворио, и то у нашем крају".

„Поклонио ми је лутку у облику Мале сирене и пелене за одрасле. Била сам трудна, претпостављам да је мој муж мислио да би то било забавно".

„Стигло ми је десет ружа са срдачном љубавном поруком: Мојој јединој, истинској љубави, Мартини. Моје име није Мартина".

„Мој поклон је била метална канта за отпатке са папучицом за отварање У његову одбрану - имао је грип када је отишао у куповину. Сигурна сам да му се то учинило као добра идеја у његовом мозгу захваћеном грозницом!" 

„Једном је момак од мене позајмио два долара да ми купи цвијет од два долара".

„Мој тата је мојој маћехи једном поклонио тоалетну даску за Дан заљубљених. Искрено је мислио да има најбољи поклон икада. То се догодило пре више од пет година и ми му се још смејемо због тога".

„Мој садашњи муж (тада ми је био дечко) ми је једном дао рам за слике испуњен његовом косом... мислио је да ће то бити романтично, али ја се нисам сложила!"

„Поклонио ми је празну кутију - без бомбона. Рекао ми је да је купио слаткиш, али да је у свима било кокоса, и да је морао да их поједе да не бих добила алергијску реакцију (алергична сам на кокос). Рекао је: За Дан заљубљених спасио сам ти живот. После тога наша веза није дуго потрајала".

Уочи првог Дана заљубљених након што смо се верили, рекла сам свом садашњем мужу да не морамо да размењујемо баш неке вредне поклоне за Дан заљубљених, а он је рекао да ипак треба да размењујемо поклоне, макар то била нека ситница, нешто мало. Поштовала сам тај договор и поклонила му копчу са угравираном посветом. Испоставило се да је његово нешто мало заиста значило - ништа", преноси РТС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана