Обећавао да ће да их жени: Излазио са чак 35 жена да би добио поклоне за лажне рођендане

ГС
Обећавао да ће да их жени: Излазио са чак 35 жена да би добио поклоне за лажне рођендане

Такаси Миагава, јапански мушкарац, оптужен је да се састајао са најмање 35 жена како би сакупио што више поклона за рођендане.

Према више јапанских извора, радник на пола радног времена рекао је својој једној дјевојци од 47 година да му је рођендан 22. фебруара, док је другој жени од 40 година рекао да му је рођендан у јулу. Друга жена од 35 година мислила је да је Миагава рођендан у априлу. Према извјештајима, његов стварни рођендан је 13. новембра.

Није јасно како је тачно превара разоткривена, али у фебруару 2021. године, жене су се удружиле и формирале "удружење жртава". Затим су пријавиле Миагава полицији због преваре у износу од 100.000 јапанских јена, укупног износа који су наводно потрошиле на поклоне за његове лажне рођендане.

Локални виести су известиле да је Миyагаwа упознао жене док је радио за маркетиншку компанију која продаје тушеве са водом богатом водоником и друге производе.

Једна жена је рекла да ју је пољубио на другом састанку. Додала је:

"Рекла сам му, 'Не желим то да радим осим ако [ти] ниси неко ко жели да се вјенча и заиста буде са мном у будућности.' Он је одговорио, 'Озбиљан сам. Бићу са тобом цијелог живота.'"

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана