Нумеролог тврди да вас овог љета очекују брдо пара и огромни добици ако имате неки од ова два лична броја!

ГС
Нумеролог тврди да вас овог љета очекују брдо пара и огромни добици ако имате неки од ова два лична броја!

Узбудљиво љето је пред нама, а наш нумеролог Тихомир Јовановић открива која два лична броја ће овог љета "трљати дланове". Да бисте утврдили да ли сте међу срећницима када је новац у питању, потребно је да израчунате свој лични број. То ћете учинити сабирањем свих цифара у свом датуму рођења.

На примјер, ако сте рођени 01.01.1990. сабирате 1+1+1+9+9+0, што даје резултат 21, даље је потребно да тај број 21 саберете тако да добијете једноцифрен број, а то изгледа овако 2+1=3. Ваш лични број је у овом случају број 3.

-Лични бројеви 1 и 3 овог љета ће пливати у новцу! Људи са овим бројевима имају највеће шансе да стекну велику финансијску моћ. Било да је реч о наследству, продаји некретнине по некој невероватној цени, реализовању неког исплативог пројекта, уговарања великог бизниса или процват постојећег, за вас неће бити зиме - истиче нумеролог Јовановић и додаје:

-Оно што се посебно може издвојити јесте да ће број 1 највише среће имати током августа, генерално то је за јединице веома срећан месец. Док је тројкама јул прекретница у финансијама, па би требало да се потруде да наведу воду на своју страну. Оба броја ће и кроз договоре и преговоре као и у склапању послова имати успеха и среће.
Како наш нумеролог објашњава, тројке могу велики количину новца зарадити кроз иностранство, а јединице ће на "зелену грану" стати у својој земљи и граду.

Нумеролошки талисман за све бројеве
Како би вам кренуло на пољу финансија, у случају да нисте припадници ова два горенаведена броја или ако јесте, али желите да "подебљате" награду космоса, можете сами направити свој финансијски талисман.
Потребно је нацртати квадрат као на слици, потом савити тај папирић у облику троугла и ставити га у новчаник како би привукли изобиље и срећу кроз новац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана