Нови скандал Змаја од Шипова: Не сахрањује мајку како би направио медијски спектакл? (ФОТО)

ГС
Нови скандал Змаја од Шипова: Не сахрањује мајку како би направио медијски спектакл? (ФОТО)

ШИПОВО - Илија Граховац, познатији као Змај од Шипова, већ данима, наводно, припрема сахрану мајке која је умрла прије више од десет дана.

Према информаицјима из Шипова „Змај“ припрема „медијски спектакал“ од сахране као што је то урадио своме оцу и тако постао познат широј јавности.

Још нема провјерних информација да ли је све ово тачно, али се у јавности појавило писмо Епархије Бихаћко-Петровачке које је потписао лично епископ.

У писму се наводи да покушаја сина Илије Граховца да од сахране мајке направи медијски спектакл као што је то урадио од сахране оца.

У писму, чија аутентичност је потврђена „Гласу Српске“, Епархија се ограђује од поступака Илије Граховца те се позива вјерујући народ да му не придаје никаву част или неку другу врсте пажње на јавним скуповима.

У писму се спомиње и процес искључења из СПЦ Илије Граховца а свештенству из Шипова се налаже да сахрани  присуствује само један свештеник и по строгим православним обичајима.

Подсјећамо, Илија Граховац на сахрани свог оца направио је медијски спектакл, те одржао говор од неколико часова.

Магазин „Фактор“, подјећа да је неке људе отјерао са сахране а било је идеја и да се отац сахрани усправно.

Од тада је постао медијски експлатисан и познат по скандалима у разним тв ријалитима у Србији.

У Шипову се вјерује да мајку не жели да сахрани док се поједине телевизије из Србије „не припреме“ за медијски шоу, како је то навео и Епископ у свом писму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана