Нежељени гости упали у кадар младенцима током снимања VIDEO

GS
Foto: Скриншот

Неочекивани гости "упали" су на снимање младенаца у Трогиру, а несвакидашњу сцену забиљежио је фотограф Анте Гашпар те је подијелио видео на свом Инстаграм профилу.

Хрватски фотограф Анте Гашпар подијелио је снимак несвакидашњег тренутка који је забиљежио тражећи савршену локацију за фотографисање младенаца.

Наиме, на видеу се може видјети тек вјенчани пар којем у кадар упадају нежељени гости: миш, потом старији човјек који га је покушавао ухватити, а након њега и пас којег је привукла потјера те крају његова вјереница.

"Напокон, кад сам пронашао трогирску уличицу без иједног туристе за направити неколико фотографија, позовем младенце, а онда - из споредне уличице у кадар улети један миш (благо речено), за њим један љути барба, а за борбом малтезер, за којим је дотрчала и власница... шоу", написао је фотограф уз видео подијељен на Инстаграму, преноси Дневно.хр

Како се овакве сцене не виђају сваки дан одлучио их је забиљежити: "Укључио сам снимање јер нема те фотографије која ово може дочарати", поручио је на крају.

VIDEO

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана