Невјероватна прича из Хрватске: Маријан прије смрти у гроб ставио шанк, а на споменику му је стриптизета

GS
Foto: prigorski.hr

Испод епитафа "Овдје станује кафански човјек", у уторак су на мјесном гробљу у Светом Петру Чврстец у Хрватској, уз породичну гробницу сахранили познатог весељака Маријана Љубића.

Љубић је преминуо у недјељу, а прије седам година у своје будуће вјечно почивалиште дао да се направи шанк.

Он је у раној младости отишао у Швајцарску, гдје је годинама држао ноћни клуб, а прије седам година вратио се у родно мјесто.

Готово цијели живот је провео у Швајцарској. Након више од двије деценије рада у фабрици тепиха, одлучио је да крене у угоститељске воде. Посао му је добро ишао. Имао је кафану, диско и током седам година уживао је у таквом животу, преноси Пригорски.хр

У разговору 2016. године рекао је како је цијели живот био “кафански” човјек и да жели једног дана да заувијек има неколико флашица коњака, крушковача, пелинковаца, што и стоји у раки. На споменик је дао да се угравира оскудно одјевен женски лик уз натпис “Овдје станује кафански човјек”.

– Уређење гроба коштало ме 10.000 КМ, међутим, није ми жао ниједног цента јер сам увjерен да нико нигдjе није видИо ништа слично – казао је 2016. године легендарни Маријан.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана