Некоришћени мртвачки сандук повољно!

Агенције
Некоришћени мртвачки сандук повољно!

Београд - Необичан оглас појавио се на “Лимунду”, преносе агенције.

На продају амерички погребни ковчег “некоришћен”.

“Амерички погребни ковчег (нов, некоришћен)”, наведено је у огласу на “Лимуду”.

Продавац хвали робу тврдећи да се ради о врхунском квалитету, а бираним ријечима потенцијалне купце припрема за вјечна ловишта:

- Једно је сигурно. Сви ћемо умријети. Није лоше мислити на вријеме и обезбиједити се за вјечни починак. Зашто послије излагати фамилију трошку? Притом у већини случајева завршите у социјалном сандуку - наводи се у огласу.

Овај дивни ковчег је власништво Господина који има фабрику за прераду дрвета, истакнуто је у огласу.

- Својевремено се бавио мишљу да производи овакве ковчеге, али је одустао од те идеје. Тако су и остали оригинални ковчези купљени у Америци (цијена изражена хиљадама), требало је да послуже као узорци. Црни и Бијели. Бијели је дотични Господин оставио за себе, Црни је на продају - наведено је на Лимунду.

Ковчег је доста масиван, урађен од врхунског слаганог фурнира, стоји даље у огласу.

- Са стране има месингане ручке. Изгледа заиста раскошно. Унутра је ојачан металним шипкама. Постоје украсни месингани шрафови који се стављају по затварању (на жалост нису на фотографијама), добијате их по преузимању - каже власник сандука и додаје да су димензије: дужина 210 центиметара, ширина 76 центиметара и висина 66 центиметара.

Како је наведено, ковчег није тапациран, а покров, душек и опшивка коштају око 5.000 динара, и морају се узети да би све било комплетно.

- Неко ми је у једној шаљивој поруци поставио питање “Где је Кенеди из ковчега?” Онда сам по интернету претражио мало и констатовао да је 90 одсто познатих личности у САД на вјечни починак отишло управо у оваквом ковчегу - рекламира продавац свој производ.

Цијена овог сандука је 75.000 динара.

Роба се може преузети лично или ће купцу бити послата поштом. Ако сте заинтересовани, само да напоменемо да вам је остало још мало времена, мислимо за куповину, јер оглас истиче вечерас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана