Не знајући 20 година јео кексиће за псе!

Г.С.
Foto: pixabay

Један возач доставе имао је навику да сврати у продавницу на углу по кутију кекса сваки пут када напуни свој комби бензином. Након 20 година свраћања у ису радњу открио је да су његови омиљени “off-brand Digestives” заправо кексићи за псе!

Не могавши да обузда смијех, његова ћерка је на Редиту подијелила несрећну грешку свог оца након што је открила да је случајно једном недељно јео посластице за псе скоро 20 година!

Рекла је: “Дакле, мој тата је говорио о повећању цијена бензина и то га је навело да прича о радњи на углу коју посјећује сваке недјеље због пакета кекса.

“Ишао је у своју радњу око 20 година да узме ове кексиће. Рекао је да су му они омиљени и да су једина радња у којој их може наћи. "пише Мирор.

“У сваком случају, неколико дана након овог разговора, донио је кући пакет тих његових кексића за мене јер је хтио да ми покаже колико су добри." каже она.

Након што је само бацила поглед на пакетић, ћерка је “праснула у смијех” и саопштила свом тати вијест о његовим омиљеним кексима.

“Јасно као дан на пакету, писало је да су то псеће посластице. Он једе псеће посластице већ 20 година! Искрено, не могу да вјерујем! Смијем се овоме већ сатима”, додала је она.

Баксузни отац је рекао је да мисли да су “off-brand Digestives” били за људску употребу тј. јело зато што су округли и нису ‘у облику кости’.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана