Након секса са 999 аутомобила, спреман је да се скраси

Aгенције
Након секса са 999 аутомобила, спреман је да се скраси

Љубавни живот Едварда Смита посљедњих 48 година налази се у петој брзини. По његовој процјени, имао је преко 1.000 сексуалних партнера, само што ниједан од њих није био заправо људског поријекла.

Смит је „мекафил", у питању је термин који се користи за особе које сексуално привлаче авиони, возови и аутомобили.

„Неки момци гледају задњице и груди лијепих жена, ја гледам предње и задње стране аутомобила", изјавио је Смит.

Међутим, он више нема нагон да има секс са било којим аутомобилом. Смит каже да су његови распуштени дани готови и да је спреман да се скраси са Фолксваген бубом коју је купио прије 30 година и којој је дао име Ванила.

„Када држим Ванилу у својим рукама постоји снажна енергија којом ми она узвраћа. Ако би јој се нешто десило, моје срце би било сломљено", изјавио је.

Смит додуше још није спреман на моногамију. Он каже да повремено флертује са Опелом ГТ из 1973. године под именом Цимет и Фордом Рејнџером из 1993. године.

"Мекафилија" је јединствен фетиш, али Смит тврди да није сам када је љубав према машинерији у питању. Он процијењује да на свијету има барем 500 мушкараца попут њега.

„Када сам напунио 13 година и када сам по први пут видео Корвету Стингреј, тај ауто је био чист секс и невјероватна машина. Желео сам га. Нисам могао у потпуности да разумијем свој порив осим тога да нисам никога повређивао и да немам намјеру то да чиним", закључио је Смит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана