Најдебља жена на свијету смршала 40 кг уз помоћ секса

Aгенције
Најдебља жена на свијету смршала 40 кг уз помоћ секса

Циљ јој је да уз помоћ секса дође до своје идеалне тежине од "лаких" 240 килограма, а тврди да је сексуалним маратонима до сада изгубила 40 кила.

Прошле године Паулин Потер ушла је у Гинисову књигу рекорда са невјероватних 291 килограма као најтежа жена на свијету. Изгледа да јој је у посљедње вријеме доста њене претеране заокружености па је зато одлучила да смрша.

И то на прилично бизаран начин. Наиме, да би брзо и ефикасно скинула килограме, Паулин се бацила на маратонски секс. Како преноси Daily mail, у поновно успостављеним интимним односима с бившим супругом Алеком, Паулин је досад, наводно, већ изгубила око 40 килограма.

"Не могу баш превише да се помjерам, али у једној "сеанси" изгубим око 500 калорија. Мислим да је то добро, врло сам задовољна својим напретком", наглашава Потер.

Паулин, која је дневно конзумирала и до десет хиљада калорија, нада се да ће, уз Алеково помоћ, успjети да достигне своју идеалну тежину од 240 килограма. А с обзиром да овај занимљиви пар има секс до седам пута дневно, Паулинине жеље ускоро би могле бити и остварене.

"Мој кревет је ојачан и може да нас издржи. Волим да удовољим Алеку. Иако можда не могу да обучем секси доњи веш, прекријем се неком новијом постељином и то је довољно да га заведем", нашалила се на свој рачун Паулин.

Ипак, Алекс који тежи свега 63 килограма у спаваћој соби обавља највећи дио посла. Како наглашава, причињава му задовољство да буде интиман с бившом супругом, а успут јој помаже да отопи сувишне калорије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана