Најбољи посао на свијету - пут и блог око свијета

Танјуг
Најбољи посао на свијету - пут и блог око свијета

Интернет портал “Моја дестинација” (My Destination) расписао је конкурс за “најбољи посао на свијету” - Biggest Baddest Bucket List.

Добитник посла на овом јединственом конкурсу имаће прилику да током шестомjесечног путовања око свијета, на најмање 25 међународних дестинација - пише блог, и да по повратку са ове авантуре, преузме новчану награду од 50.000 долара.

Такмичење кандидата је почело 28. јануара и трајаће до краја марта ове године, а побједник ће, између осталог, имати прилику да осјети како је попети се на врх Ајфеловог торња, скочити банџијем са врха хотела у Квинстауну, истражити дивљину острва Галапагос, или посјетити рушевине Маја у Канкуну.

Ово блогерско путовање подразумева шест мјесеци путовања око свијета уз плаћене трошкове, потребну IT опрему за писање блога, и џепарац од 10.000 долара.

Неки од радних задатака који су предвиђени за “запосленог” на најбољем послу на свијету, обухватају вожњу хеликоптером, дегустацију локалних деликатеса, боравак у смјештају са мјештанима, као и многобројне друге адреналинске активности.

Побједник конкурса ће имати обавезу да за вријеме путовања пише блог за портал “Моја дестинација“, како би сви корисници били у току са авантурама “срећно запосленог”.

Добитник може да осмисли и сопствени шестомјесечни план пута, са најмање по двије локације - стоп станице - на сваком континенту.

Сви који се желе да окушају срећу на овом необичном конкурсу за посао, потребно је да направе и пошаљу видео пријаву на енглеском језику у трајању до три минута, у којој ће занимљиво и инспиративно представити своју омиљену дестинацију, и уз то да приложе три фотографије као илустрацију тексту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана