Најбизарнији ресторани свијета

Aгенције
Најбизарнији ресторани свијета

Добра храна више није довољна – нова телевизијска емисија открива шта су угоститељи све спремни да учине да би се изборили за муштерије. И нема те бизарности које се неки ресторан већ није досјетио.

 Давно су прошла времена у којима је за ресторане било најважније какву храну служе. Данас се у борби за госте довијају свакојаким чудима и атракцијама, спектаклима за очи и уши, само да би попунили столове.

Управо о томе говори нова британска емисија "Најчуднији свјетски ресторани" која само што није кренула са емитовањем. Водитељ емисије Боб Булмер из епизоде у епизоду представља најексцентричније ресторане који нуде специјалне јеловнике.

Шта је све издвојио Булмер? Азијски фјужн ресторан у ком храну послужују нинџе, кари у wc шољи у Таипеију, вечере у потпуном мраку на Мехетну и пиће које послужују тајвански мајмуни. Ту је и ресторан за псе, преноси Дејли мејл.

Као замjена за Мишелинове звjездице које нису освојили, још више се труде око атмосфере, необичних украса и неочекиване понуде јела.


А када су пред њега изнијели топло јело сервирано у минијатурној wc шољи, Булмер је прокоментисао:

- Све што вам је срцу прирасло сада је у тоалету на столу, пред вама. Ово је прелудо. Сjедим на WC шољи и спремам се да једем, а преко пута су ми писоари. То је заиста посебно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана