Најбесмисленији семафор на свијету ФОТО

Aгенције
Најбесмисленији семафор на свијету ФОТО

У једном забавном парку у Кини прошлог викенда владала је неописива гужва коју је изазвао најгори семафор на свијету у исто вријеме показујући 14 различитих сигнала, преносе агенције.

Туристичка област Јангрен Ји у Чонгквингу у Кини позната је по необичним атракцијама и уврнутим имитацијама познатих грађевина, као и по највећем купатилу на свијету, због чега привлачи велики број туриста. 

Међутим, једна од атракција која је постављена на раскрсници унутар самог забавног парка изазвала је праву конфузију јер се радило о крајње бизарном семафору. 

Наиме, семафор који се налази на раскрсници са четири правца има 14 свјетлосних сигнала и сваки показује други правац и то у исто вријеме, те се не зна за кога је црвено, а за кога зелено.

Овај семафор још од маја збуњује и локално становништво, а један од саобраћајаца им је савјетовао да семафор сасвим игноришу.

- Овај семафор служи само за украс јер је без њега раскрсница изгледала празно. када падне ноћ сва свјетла семафора изгледају баш лијепо, али возачи само треба да их игноришу - казао је неименовани саобраћајац.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана