Мушкарац провео двије године без плаћања у хотелу са пет звјездица, ево како му је то пошло за руком

Г.С.
Foto: Илустрација

ДЕЛХИ - Менаџери Роузит Хауса, који се налази близу аеродрома главног града Делхија пријавили су полицији невјероватну превару након што су открили да је један мушкарац успио да проведе готово двије године у овом хотелу са пет звјездица, а да ништа не плати.

Истакли су да овај „несавјесни гост“ дугује око 70.000 долара. У тужби се наводи да му је у неплаћању огромног рачуна помагао један од запослених. За сада нико није ухапшен.

Иако је случај пријављен полицији у Делхију 24. маја, детаљи су се тек недавно појавили у локалним медијима. Неименовани човек се пријавио у хотелу 30. маја 2019. године пошто је резервисао собу за једну ноћ и остао све до 22. јануара 2022, преносе Индијан експрес новине.

Иако није платио, један од чланова особља је наставио да му продужава боравак, наводи се даље. Како пише, ово је укључивало петљање са рачунима других гостију или једноставно мијењање једних другим.

- По хотелским правилима, уколико гост дугује више од 610 долара, особље мора да обавијести надлежне и натјера госта да плати. У овом случају, међутим, до тога није дошло - рекао је виши полицијски званичник медијима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана