Младожења побјегао са вјенчања, а онда се десио шокантан обрт: Потез младине породице све оставио без текста

Мондо
Foto: Printscreen/Youtube

На вjенчању у јужној индијској држави Карнатака догодио се потпуно бизарни обрт када је младожења побjегао и оставио невjесту пред олатаром.

Иначе, тог дана је требало да се одиграју двије свадбе - младожења "бјегунац" по имену Навин и његов брат Ашок требало је да се вјенчају дугогодишњим дјевојкама. Међутим, Навина је ухватила паника тик пред судбоносно "да" са Синдом, а кривац је бивша дјевојка у коју је још увијек био заљубљен и која је пријетила самоубиством уколико со свадбе дође.

Поколебан пријетњама и осјећањима према бившој, Навин је одлучио да побјегне са сопственог вјенчања, оставивши Синду саму пред олтаром. А онда се десио обрт.

Како би је утјешили и на неки начин ублажили срамоту коју је доживјела, њена породица се одлучила на драстичан корак. Намјерили су да је удају пошто-пото, па су тако пустили глас да међу гостима траже добровољца, некога ко је био спреман да се "жртвује" и вјенча се са Синдом, и тако јој сачува част.

На изненађење свих, пријавио се гост по имену Чандрапа, запослен у локалној корпоративној фирми, врло пристојног имовинског стања, што у Индији није занемарљиво. Пружио је руку несрећној Синди и рекао "да". Занимљиво, невјеста се уопште није бунила због "замјенског" младожење.

О овом случају писали су сви локални медији, а убрзо је постао главна тема на мрежама гдје су људи оштро коментарисали младожењу бјегунца, младину породицу, али и невјесту... Што се тиче Чандрапе, закључили су да "мученика сигурно нико није хтио", па му је то била јединствена прилика да нађе жену...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана