Министар одлучио: Професорка са великим грудима на плаћеном одсуству

ГС
Министар одлучио: Професорка са великим грудима на плаћеном одсуству

Једна професорка средње школе у Канади запрепастила је јавност не само због величине њених груди, већ и због тврдње да су то заиста њене груди, а не лажне. Она је потом фотографисана како напушта свој дом без њих, а сада ју је школа у којој ради послала на плаћено одсуство.

Наиме, школски одбор у Халтону потврдио је да је професорка трговине у средњој школи Оаквилле Трафалгар Кајла Лемиеук послата на плаćено одсуство у уторак.

"Иако тренутно није на активном задатку, професорка остаје запослена у (Школском одбору округа Халтон)", рекла је портпаролка Хедер Франси за Торонто Сун.

Порфесорка је послата на одсуство након што су министар образовања Стивен Лече и посланици из региона Халтон Натали Пјер, Стивен Крафорд и Ефи Триантафилопулос утврдили да је школски одбор "одбацио своју одговорност тако што није ставио интересе и безбедност ученика на прво место".

Мајка ученика из школе у којој предаје ова професорка рекла је школском одбору у среду да "облици идентитета и изражавања представљени у школском окружењу [морају] да буду испитани у односу на праксе заштите детета".

Одбор није коментарисао потез професорке, док су родитељи месецима били бесни због тога што је она носила протезу пред ученицима.

Фотографије и видео снимци забележени у школи показују да носи уску одеćу са великим брадавицама које вире испод тканине њеног горњег дела.

Овај догађај је кулминирао бројним претњама насиљем против професорке и школских званичника.

Ова контроверзна професорка, познатија под именом Кајла Лемијеу, раније се изјаснила, те је рекла како не носи протезе, и да су груди њене.

Кајла, која је носила женску одећу, перику плаве боје косе, шминку и огромне груди рекла је да "није трансродна особа", већ да је рођена као "интерсексуална".

"Моје стање је класификовано као гигантомастија, што се такође може назвати макромастија или хипертрофија дојки", изјавила је током давања интервјуа, преноси б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана