Мачка се вратила кући... након 11 година!

Zivotinje.rs
Мачка се вратила кући... након 11 година!

Давно изглубљена маца, која је нестала прије више од једне деценије, изненадила је своју власницу када се прошле недјеље појавила пред кућом.

Моли се изгубила 2003. из свог дома на Шетландским острвима, а сада - након 11 година - поново је са својом породицом, пише портал Животиње.рс.

Упркос томе што је нестала прије скоро 11 година, власница Лин Пирт је одмах препознала Моли због неких карактеристичних ознака на крзну.

"Мислила сам да сам полудјела, али била сам сигурна да је то Моли", рекла је Лин. "Позвала сам је по имену и она се одмах окренула."

Лин и њен супруг Џон били су убијеђени да су видјели Моли неколико недјеља раније прије него што се вратила кући, али су убиједили себе да то ипак није она.

Јединствене и карактеристичне шаре на крзну отклониле су сваку сумњу да то можда није њихова мачка. Власници нагађају да је Моли све ове године живјела у дивљини, јер јој је крзно дебело и офуцано.

Моли је у дом Пиртових дошла давне 1998. са својим братом Оскаром, још када су били мачићи. Власници се присјећају да је она је увијек била дивља, за разлику од њеног брата. Вољела је да оде од куће на неколико дана, али се једном више није вратила... Све до сада!

Моли се сада навикава на породицу и још једну нову мацу у кући, али власници нису сигурни колико ће се ова мачка слободног духа задржати код њих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана