„Људска Барби“ била „људски Кен“: „Нисам могла да спавам ноћу“

ГС
Foto: Инстаграм

„Људска Барби“ Џесика Алвес, некадашњи „људски Кен“, појавила се у четвртак увече на премијери филма „Богови сопствене религије“ у центру Лондона.

Ријалити звијезда је позирала у припијеном црвеном комбинезону који је обликовао њене хируршки побољшане дијелове тијела.

Инстаграм профил бразилско-британске звијезде, на којем је прати седам милиона фанова, од недавно је угашен. Касније је враćен, а Џесика је објаснила како се осјеćала док је био недоступан,преноси Б92.

„Због тога сам патила од много анксиозности и непроспаваних ноćи. Сада се чини да је смак свијета, са оштеćењем мог имиџа и мог професионалног положаја у заједници утицајних људи. Најважнија ствар је штета по моје емоционално и ментално здравље“, пожалила се Џесика ДејлиМејлу.

Укидањем профила, укинули су јој се и приходи које је остваривала путем те апликације, као и комуникација с милијунима фанова.

„Никада раније нисам схватила колико сам постала зависна од апликације и колико је она важна за мој живот до сада јер је више нема и немам начина да комуницирам са својим милионима пратилаца“, закључила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана