Људи на плажи мислили да су видјели мртву жену а онда је полиција ријешила мистерију FOTO

G.S.
Foto: Profimedia

Ствари су постале јасне након што су полицајци ближе пришли "тијелу" и пипнули га!

Одбачена лутка за секс пронађена на плажи на Тајланду изазвала је панику међу локалним становништвом јер се првобитно мислило да је у питању тијело жене, пише ндтв. Спасилачке службе су брзо појуриле на плажу, али су тамо установиле да је у питању само лутка, што је одагнуло страхове мјештана, преноси БН.

Лутка је примијећена на плажи Банг Саен у провинцији Чон Бури у источном Тајланду 18. августа. На фотографији, објављеној на Фејсбуку, види се лутка како лежи на плажи са мајицом навученом преко горње половине тијела. Након што су открили 'тијело', узнемирени мјештани позвали су хитну медицинску помоћ и полицију. Према ријечима портпарола полиције округа Банг Саен, спасилачке екипе су стигле на лице мјеста након што су обавјештене да је "млада гола жена у несвјести".

Када је полиција видјела сцену из даљине, изгледало је да се заиста ради о тијелу. Међутим, ствари су постале јасније након што су боље погледали 'тијело'. Предмет је идентификован као силиконска сексуална лутка којој недостаје глава. Лутка се продаје на интернету за 20.000 бахта (око 550 евра), саопштила је полиција.

Полиција сумња да је лутка бачена у ријеку или канал, а затим је испливала на плажу. Лутка је сада уклоњена са плаже како би се спријечило непотребно узнемиравање туриста, додаје се у извјештају полиције. Полиција је даље саопштила да је лутка задржана у станици спасилачке екипе и да би власник могао да је преузме тамо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана