Купио јој 55 хиљада хаљина за 56 година брака

Aгенције
Купио јој 55 хиљада хаљина за 56 година брака

Седамдесетосмогодишњи Пол и седамдесетшестогодишња Мери у браку су већ 56 година, током којих је он својој супруги даровао чак 55 хиљада хаљина!

Пол је желио да његова Маргот има увијек нову хаљину када би пошли на игранке. Та жеља је довела до тога да Маргот данас има праву колекцију од 55 хиљада хаљина.

Ипак због лошег здравственог стања супружника, хаљине које заузимају простор шест великих контејнера сада су стављене на продају.

Како Пол каже њему и супрузи је плес промјенио живот након што су се заљубили.

"Маргот је љубав мог живота и остала је до дана данашњег. Кренуо сам за њом у Сједињене Америчке Државе и поред тога што се моја породица противила. Живјели смо на разним мјестима док се нисмо скућили у Лос Анђелесу. Колекција хаљина је стално расла па сам тражио пространа имања. Увијек сам куповао Маргот хаљине, гдје год да сам ишао", рекао је Пол.

Пол објашњава како је дошло до цифре од 55 хиљада хаљина.

"Волио сам да је гледам како игра и скупљао сам хаљине за њу. Био сам фасциниран хаљинама из педесетих, јер су одисале невјероватном женственошћу. Сваке недјеље смо ишли на игранку и ја сам желио да Маргот увијек има другу хаљину"

Ипакк, 55 хиљада хаљина ни сама Маргот није стигла да понесе. Полова опсесија је отишла предалеко па је куповао хаљине прије посла, током посла и касније а често је обилазио распродаје, те је тако знао да купи 30 хаљина дневно.

 

Двоје дјеце, 56 година брака и 55 хиљада хаљина касније овај пар је дошао до тачке када мора да почне да распродаје своју колекцију, наравно не цијелу.

„Када сам куповао хаљине нисам ни гледао да ли су фирмиране, да би се испоставило да имам колекционарске примерке хаљина Оскара де ла Ренте и Вере Ванг", закључио је Пол.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана