Кунг-фу дјевојка претукла уличне бандите VIDEO

Агенције
Кунг-фу дјевојка претукла уличне бандите VIDEO

Ванкувер - Присила Данг (23), мајстор кунг-фуа, одреаговала је на једини начин на који умије када су је двојица тинејџера напала док је џогирала у Ванкуверу.

Присила Данг је, као и сваког јутра, џогирала када су је заскочила двојица тинејџера, старости 16 и 18 година. Возили су бицикле.

  - Један од њих је стао испред мене и искезио ми се. Други ме ухватио за задњицу отпозади - каже Присила, која се кунг-фуом бави од своје пете године

Тада су прорадили Присилин инстинкт и године тренинга. Једног од нападача је специјалним захватом ”заљепила” за земљу и тјерала га да се извини, али је други почео да је псује. Зато је добио неколико муњевитих удараца у главу. Иако је извадио нож, није стигао да га употреби јер је Присила блокирала све његове нападе, настављајући да га удара у главу.

И ко зна како би се нападачи провели да случајни пролазник није одлучио да позове полицију. Иако су тинејџери побјегли, полиција их је убрзо ухватила и привела, а обојица ће бити процесуирана за напад на јавном мјесту.

- Мислим да су схватили да су се закачили са погрешном дјевојком - каже Присила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана