Kод „Рамбо-дјевојке“ пронађен арсенал оружја, на Фејсбуку се сликала са по два аутомата

Глас Српске
Kод „Рамбо-дјевојке“ пронађен арсенал оружја, на Фејсбуку се сликала са по два аутомата

Корнелија - Селија Алхеми Севиџ из Корнелије у Џоржији по много чему подсјећа на обичне дјевојке, између осталог и по томе што воли да на Фејсбуку позира у гламурозном секси издању.

Али када погледате неке друге слике, гдје позира наоружана до зуба, са боксерским рукавицама, на мотоциклу, или кад видите њен хоби (“дизање ствари у ваздух”), постаће вам јасно зашто је недавно ухапшена када је на њеном сеоском имању полиција открила прави нелегални арсенал ватреног и хладног оружја, експлозива и дроге.

Поред склоности насиљу и екстремним споротвима, Севиџова је на свом профилу демонстрирала и очигледан презир према реду и закону, постављајући (често болно погрешно схваћене) цитате, као што

су “вандализам је лијеп као камен бачен у лице пандуру” (Курт Кобејн, ни крив ни дужан), или “нема проблема који не може да се ријеши уз помоћ јаког експлозива” (Скот Адамс).

Хоби: Дизање ствари у ваздух

Отац Томи, кој са ћерком дијели за многе Американце карактеристичан одбојан став према полицији и уплитању државе у ствари појединца, сматра, међутим, да је њен деструктивни став здрав.


- Свако има право да на свом имању ради шта му се прохтије, а влада не треба да се мјеша у њена, моја, или већ било чија посла - изричит је поносни отац.

Селију описује као татину ћерку и вриједну студенткињу, која редовно иде у цркву, воли да лови и да пеца (што им је заједнички хоби), “воли да пуца, да се бави скајдајвингом и све те ствари које се не би очекивале од једне младе даме”, али не конзумира дрогу, мада има неке пријатеље који га забрињавају.
 
Било како било, до зуба наоружана татина ћерка ускоро ће се на суду суочити са оптужбама за нелегално посједовање оружја и наркотика, а пошто тврди да нема новца да плати адвоката, добиће браниоца по службеној дужности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана