Ко је јачи од Чака Нориса? Породица из Бразила!!!

Aгенције
Ко је јачи од Чака Нориса? Породица из Бразила!!!

Испоставило се да ипак постоји неко ко може да пребије Чака Нориса! Легендарног глумца, који је постао непресушан извор инспирације за причање вицева, једном су претукл чланови бразилске породице који тренирају џиу-џицу.

- Био сам у Рио де Жанеиру на одмору и почео сам да тренирам џиу-џицу. У свакој школи те борилачке вјештине се спомињала извесна породица, па сам морао да сазнам ко су - почео је своју причу Чак Норис.

Виц каже да када Чак Норис стави прст у струју она сама себе удари, али је познати глумац открио да постоји неко ко је њега успио да онесвјести једним ударцем.  

- Упознао сам их и питао да ли могу да тренирам с њима. Био сам црни појас у џудоу, па сам мислио да ћу се носити са њима. Био сам с Риксоном Грацијем у партеру и он се буквално играо са мном. Онда сам пробао с његовим оцем, који је мален човјек. Рекао ми је да га ударим. Послушао сам. Слиједеће чега се сјећам је да сам се пробудио из несвјести. Грло ме бољело, нисам могао да гутам, а он ми се извињавао - открио је Чак Норис, човјек који је толико кул да овце када иду да спавају броје њега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана