Кинески милијардер и даље нуди лускузан живот мушкарцу који освоји његову ћерку - лезбејку

Aгенције
Кинески милијардер и даље нуди лускузан живот мушкарцу који освоји његову ћерку - лезбејку

Откако је Сесл Чао у септембру прошле године понудио богати мираз мушкарцу који убједи његову тридесеттрогодишњу хомосексуалну ћерку да се уда за њега, кинески милијардер примио је око стотинак просаца, које је упутио на своју ћерку Гиги.

- Немам времена да разговарам са свих 20.000. Онај ко освоји Гиги, уживаће у умјерено луксузном животу - каже он, али потврђује да понуда од 47 милиона евра и даље стоји.

На овакав корак одлучио се када је из жуте штампе сазнао да се његова Гиги у Паризу удала за своју дјевојку Шин Јеунг, са којом је у вези већ седам година.  

- Гиги је још млада и леијпа. Има још 70 одсто живота да проживи - каже Чао, кога, након што је обзнанио понуду, опсједају жене које би да се удају за њега.

Да би показао просцима шта подразумјева под “умјерено луксузним животом”, Сесил Чао је отворио врата свог дома новинарима британског “Телеграфа”.

Његова вила “Хепи лоџ” на западној обали острва Хонгконг, вредна стотине милиона хонгконгшких долара, има четири нивоа и површину од 1.500 квадратних метара.  

Из дневног боравка округлог облика са стакленим зидом пружа се прелеп поглед на пјешчани залив.  

У соби се, између осталог, налазе позлаћена софа, концертни клавир и неколико упечатљивих модернистичких скулптура Пикасовог савременика Анхела Ботеља.  

Кинеска умјетност лакирања, слике рађене тушем и будистички орнаменти у савршеном су складу са европским античким намјештајем.  

Сесил Чао је рођен у релативно сиромашној породици у Шангају, али му се отац обогатио као бродоградитељ. По завршетку студија на Универзитету у Дураму, Сесил је изградио властиту империју. Његов раскошни дом се налази у стамбеном насељу названом “Вила Сесил”, у коме се налазе неки од најпожељнијих станова у Хонгконгу.

На питање зашто му је толико стало да му се ћерка уда за мушкарца, Сесил каже:  

- Не бих је тјерао да се уда за мушкарца, али бих свакако више волио да се уда и да добијем унуке - објашњава он.  

А шта на то каже његова ћерка Гиги?  

- У почетку ме је то забављало, а онда сам схватила да имам велику срећу што ме тата толико воли. Није ствар у томе да он не може да ме прихвати. Он само не може да се помири с односом друштва према особи као што сам ја - објашњава она.  

Ипак, након што је за само недјељу дана примила скоро две хиљаде имејлова, стотине писама и телефонских позива од просаца из цијелог свијета, Гиги је затражила од оца да јавно повуче понуду. Очигледно, без успјеха.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана