Карте за "Српска опен" нуди за 19.000 КМ уз „гратис голф 7“

ГС
Карте за "Српска опен" нуди за 19.000 КМ уз „гратис голф 7“

БАЊАЛУКА - Улазнице за АТП турнир "Српска опен" који се игра од 17. до 23. априла у Бањалуци, респродане су за дан, а у препродаји цијена је и до 800 КМ за једну карту за први ред финалног меча.

Корак даље отишао је један духовити  препродавац који је еуфорију и помаму за картама искористио како би продао аутомобил, па за 19.000 марака нуди карте за трећи дан турнира уз које, како је навео иде гратис „голф7“.

-Желите да гледате најбољег тенисера у историји, а да на турнир дођете „голфом 7“ који има панорама кров? На продају двије карте за трећи дан турнира „Српска опен“. Уз куповину карата на поклон добијате возило „фолскваген голф 7“ - 1.6, 77кw, 2013 година. Ауто увезено из Њемачке прије три године, редовно одржавано у овлашћеном сервису, одрађен велики и мали сервис. Посједује сервисну књигу и два кључа. Оргинална километража што се може провјерити у овлашћеном сервису гдје је и сервисиран.
Ауто без икаквих додатних улагања – наведено је у огласу.

Карте су званично продаване по данима, а најјефтиније су биле оне за почетак турнира. За први дан турнира цијена улазнице била је 13 КМ, а за други дан 17 и 26 КМ. Улазнице за сриједу и четвртак (19. и 20. април) су биле 34 и 43 марак,а  а они који су жељели да гледају мечеве у петак морали су да плате 43 и 51 КМ.

Наравно насјкупље карте биле су оне за суботу и недјељу, односно полуфиналне и финалне дане турнира  - за полуфинале је коштала 51 и 60 КМ, а за финале 68 и 77 КМ.

Многи су искористили брзу куповину, узели више карата, па се оне сада препродају по високим цијенама.

За куповину карте за навијачко село постављено у близини терена, потребно је било издвојити 5 КМ.

Улаз у навијачко село за дјецу испод 10 година је бесплатан.

Улазница за централни терен подразумијева приступ свим теренима који се налазе у оквиру комплекса.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана