Како се љуте хороскопски знакови?

Zenskikutak.rs
Како се љуте хороскопски знакови?

Љутња је нормална, људска, емоционална реакција коју доживљавају сви, али је ипак у питању нешто што се сматра негативном емоцијом.

Већина људи сматра да не би требало да осjећају љутњу, и не воле да буду предметом љутње других. Ипак, ово осjећање није нешто што би требало потискивати и скривати – љутите се, нормално је! Само се трудите да при томе некога не повредите.

Сваки знак хороскопа има нешто специфично у начину на који се љути. Колико вам треба да од нормалне и мирне особе постанете звијер која урличе и ломи све око себе? Зависи од хороскопа.

Ован

Ован није особа коју бисте жељели да разљутите, јер је импулсиван и дословно се претвара у чудовиште у тренутку. Добра ствар је да се једнако тако брзо може и смирити, тако да изливи страсти не трају дуго и не изазивају превелике проблеме.

Бик

Бик је сујетан и тврдоглав и боље вам је да не дирате у његов интегритет или његову породицу. Има дугачак фитиљ, али једном кад му прекипи, стварно не желите да будете близу, штавише, било би добро да сте на другом крају земаљске кугле јер такву ерупцију још нисте видели ни чули.

Близанци

Близанци добро пазе с ким ће се закачити јер знају да њихов језик удара опакије од бича. Но, како су по природи дружељубиве особе које нису злопамтила, неће правити проблеме тамо где могу да имају неке користи. Кад полуде, не држи их дуго, а онда слиједи елоквентно оправдање и дипломатско извињење. И да, наравно, опет даље по свом, као и увијек.

Рак

Рак увијек одлаже време кад ће експлодирати за погодну ситуацију, трпећи до тада на свој начин. Ако му је угрожена сигурност и положај у друштву, прво ће смислити освету па тек затим експлодирати ако је потребно. Зато, кад почне да вам набраја све гријехе, сјетиће се и проблема из вртића.

Лав

Лав је импулсиван и спонтан, тако да код њега изливи беса нису ништа ново нити чудно. Реагује одмах, снажно и право у лице, а ако му аргументи нису добри, попустиће брзо. Како је уз то јако правдољубив, хармонични односи су му на првом мјесту, али с њим на челу, наравно.

Дјевица

Дјевица је суздржана и пристојна, али и осјетљива и лако се увреди, стога често дуго кува у себи. Обично смисли неки свој одбрамбени механизам којим ће избацити фрустрације како не би морала да направи сцену са урлањем и псовкама.

Вага

Вага се љути често, а као знаку који највише воли правду, фитиљ јој је кратак и брзо се надури и плане, но након тога јој је криво па почиње да се мази и умиљава не би ли изгладила ситуацију. Има развијену дипломатску црту па на крају све испадне по њеном, иако ви мислите да сте сами тако одлучили.

Шкорпија

Шкорпија је арогантни манипулатор, тако да заправо више воли да показује свој темперамент него што је стварно љута. Интуитивно скаче на сваку неправду, а своје ближње штити до задње капи крви. Ипак, увијек одлично контролише свој бијес, тако да заправо треба да се пазите умиљатог Шкорпиона јер вас сигурно чека убод жаоком кад то најмање очекујете.

Стрелац

Стрелац је свјестан да одаје утисак површне особе, али хедонизам га тјера да каже све што мисли, питали га ви то или не. Његове процјене особа су такве какве јесу, исправне или не, Стрелци их се држе и не реагују експлозивно.

Јарац

Јарац ће увиј бити спреман на компромис, али исто тако воли да све буде по његовом, па вешто скрива своје слабости како их неко не би искористио против њега. Цијен оданост и праведан је, па ће особу која га изда позвати на разговор у четири ока, без икаквог околишања.

Водолија

Водолија вјерује да увијек све зна најбоље и да је управо она у праву, што често изазива проблеме с околином. Воли да полемише, јасно даје до знања да се њом не може манипулисати, а кад је повређена тада је најопаснија, јер се прави да није љута, али постаје агресивна и осветољубива.

Рибе

Рибе се лако наљуте и увреде, али исто тако лако опраштају, па је једини проблем чињеница да лако мијењају расположења, па нисте увек сигурни на чему сте. Кад јој се неко меша у одлуке, импулсивно жели да истера своје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана