Како би избјегла "бактерије" других купаца, изнајмљује супермаркет да би купила храну

Miror
Foto: Pixabay

Једна жена је открила да изнајмљује заједно с мужем цијели супермаркет на један сат како би избјегла “бактерије” других потрошача -купаца. Ема, из САД, објаснила је да би она и њен супруг Лукас изнајмили супермаркет себи на један сат недјељно како би могли на миру да обаве куповину хране.

Брачни пар редовно објављује о свом животу и својој малој ћерки Крит на свом ТикТок налогу гдје су говорили о свом начину живота без микроба то јест, бактерија!

Не само да овај малди брачни пар не иду на одмор, у ресторане или у туђе куће, они одбијају да купују у супермаркету са другим купцима, јер мисле да су купци пуни бактерија.

“Идемо у куповину као и сви други, ми смо нормални људи. У ствари смо прилично добро стојећи с новцем ,па то икориштавамо на овакав начин .Ми заправо изнајмљујемо продавницу – супермаркет на један сат, један дан у недјељи прије него што се отворе врата за остале”

 “Платили смо продавници да све дезинфикује и дозволили смо да будемо једини људи у супермаркету приликом недјељне куповине хране, тако да не морамо да идемо у куповину са другим (бактеријским) купцима .

За оне који се питају колико кошта изнајмљивање цијелог супермаркета, Ема је признала да то не би урадила да јој није добро.

Објаснила је: “Рецимо само да не бисмо изнајмљивали продавницу да нисмо богати. Прилично је скупо. Заправо би било јефтиније изнајмити га након што се затворе увече, али то се не уклапа у наш распоред.”

 “Дозвољавамо само једном запосленом да нас изведе на крају продавнице и они морају да носе потпуно заштитно одело и штитник за лице све вријеме.

На питање одакле јој толико новца да изнајмљује супермаркет Ема каже:

“Обогатили смо се на лутрији коју је Лукас освојио када је имао 19 година. Између тога и мудрог улагања не морамо ништа радимо. Проводимо своје вријеме правећи лијеп живот и дјетињство нашој кћерци Крит градећи јој огромно игралиште, путујући кампером итд.“

На питање једног корсника тиктока Ема је рекла: “Ми нисмо гермафобични… једноставно не волимо клице тј. бактерије.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана