“Ја сам реинкарнација Николе Тесле”

index.hr
“Ја сам реинкарнација Николе Тесле”

Србин из Горњег Милановца који се зове исто као и један од највећих свјетских проналазача, Никола Тесла, тврди да је његова реинкарнација, а ускоро ћемо имати прилику да о њему погледамо и филм.

“Реинкарнирани Тесла” рођен је 1966. године, а прича о њему појавила се у јавности након што је за њега чуо филмски редитељ и продуцент Роман А. Толић који је о њему одлучио да сними филм “Повратак Николе Тесле”.

Нови Тесла дао је ексклузивни интервју о детаљима своје реинкарнације, прошлости и будућности, али и “важним питањима која покрећу човјечанство”, пишу медији.

Свјетску премијеру овај филм ће имати у Аустрији у октобру ове године.

Четрдесетогодишњи Роман Толић добитник је бројних међународних признања и награда и из свог џепа је финансирао цјелокупну продукцију.

У допису који је Телеграфу доставила екипа овог филма, Толић каже да жели да сви, а прије свега они народи с којима је Тесла био близак, као што су Срби, Хрвати, Аустријанци и Американци буду финансијери и “пословни анђелчићи” овог “космичког” филмског пројекта, који представља јединствен случај у кинематографији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана