Хрват ухапшен након што се у кафићу "посвађао сам са собом", викао: Јесам ли ја идиот?

ГС
Хрват ухапшен након што се у кафићу "посвађао сам са собом", викао: Јесам ли ја идиот?

На мјестима гдје се скупља омладина, а нарочито уколико имају неки повод или им је при руци која "чашица више", знају се десити и неке неугодне ситуације. Понекад оне прођу незапажено, а понекад и уз интервенцију.

Једна таква, помало бизарна, десила се раније ове године када је 27-годишњи Хрват Марин из Доњег Михољца ухапшен након што се "посвађао сам са собом".

Међу информацијама које је пренијело више хрватских медија, Марин је сједио у вечерњим сатима у кафићу "Тип Топ" у Вишњевцу када је сам са собом почео "неразговјетно причати и галамити".

"Јесам ли ја идиот?", викао је сам себи.

Срушивши пепељару са стола, потом је и сам пао са столице на под, а затим је наставио говорити: "Ја сам ћелав, али нисам глуп и мајмун".

Након што се придигао и поново смјестио за стол, Марин није престао са викањем, а почео је говорити и да ће "све разбити", након чега су му очито позвали полицију.

Хрват је у притвору провео два дана, а према неправомоћној пресуди проглашен је кривим и осуђен за ремећење јавног реда и мира.

Напослијетку је кажњен је са 700 куна (180 КМ), но будући да је провео вријеме у притвору, износ му је умањен на 100 куна (25 КМ), преноси Кликс.ба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана