Фудбалер на утакмици клекнуо да запроси дјевојку, безосјећајни заштитар упропастио тренутак за памћење

ГС
Foto: Принтскрин

Владислав Шубович, ногометаш бјелоруског друголигаша Сморгона, ових дана је доспио у средиште пажње свјетске јавности након што је на утакмици одлучио запросити своју дјевојку.

Сморгон је у 26. колу другог ранга бјелоруског ногомета дочекао Волну и био је велики фаворит.

Након што је у 49. минути повео са 1:0, тренер домаће екипе је у 68. минути у игру увео 22-годишњег штопера Шубовича како би учврстио одбрану, али и како би он изненадио своју дјевојку и запросио је током сусрета.

А идеалну прилику за то Шубович је добио у 85. минути када је досуђен пенал за Сморгон. Он га је успјешно реализовао, а потом је заједно са саиграчима кренуо према аут-линији и позвао је своју дјевојку да сиђе с трибине.

Она се није надала да ће је Владислав запросити, а када је 22-годишњак клекнуо пред њу и кренуо извадити заручнички прстен, у све се умијешао заштитар.

Он, очито, је био једини на стадиону који није био обавијештен о чему се ради, те је грубо одгурнуо дјевојку с терена, након чега је замало дошло до физичког сукоба.

На крају се и судија меча умијешао и наредио заштитару да се одмакне и допусти Шубовичу да запроси дјевојку која је пристала да се уда за младог ногометаша Сморгона, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана