Француз жели да се "претвори" у ванземаљца

ГС
Foto: Инстаграм

Антони Лофредо је Француз који је ријешио да се "претвори" у ванземаљца и сада је тренутно на 41 посто.

Овај Француз има 33 године и неуком оку можда изгледа као биће из паралелног свемира, али његов план је да дефинитивно постане ванземаљац и то не било какав већ "црни ванземаљац".

Овај 33-годишњак већ је раније прекрио тетоважама своје тијело, па чак је и беоњаче тетовирао у црно, а језик је исјекао на пола, пише Daily Mail.
Уклонио је нос и горњу усну, а тада је признао да има проблема с говором, но то није смањило његов ентузијазам.

Своју драматичну физичку трансформацију документује на Инстаграму гдје га прати 1.100.000 људи , а сада је тврди, тек на 41 посто.

Нос је, каже, оперисао у Шпанији пошто је та процедура илегална у Француској одакле долази. Наиме, изузев пирсинга и тетоважа, друге модификације које узрокују физичке повреде илегалне су у већини европских земаља.

Захвалио се хирургу који му је уклонио нос, написавши: "Захваљујући теби могу ходати уздигнуте главе. Поносан сам на оно што смо заједно осмислили и урадили."
Своје "путовање" назвао је The Black Alien Project.

Његов сан је да своју кожу потпуно замијени металом, а руке, ноге и прсти, као и потиљак, идући су на реду за модификацију.

За француски Миди Либре још 2017. казао је како је опсједнут мутацијама и трансформацијама људског тијела од малена.

Када је у својим раним двадесетим радио као обезбјеђење, схватио је да не живи живот како би хтио и ту се догодио "клик".

- Сада ми је постало нормално да размишљам о томе шта ћу направити у наредних пар мјесеци - казао је Лофредо који сада живи у Монпељеу.
Ужива, каже, "бити у кожи страшних ликова".

- Често улазим у улоге, посебно ноћу у мрачним улицама. Истражујем контраст између улоге коју играм и самог себе - рекао је за острвске медије.
На свом Инстаграму је подијелио и размишљање на тему калупа, али и открио да су га оптужили за педофилију јер је играо фудбал са малом дјецом када је био тинејџер, а како каже он је заправо много волио да игра фудбал на улицама. Послије те исповијести, наставио је да обавјештава пратиоце о својим модификацијама и како се чини, неће стати ускоро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана