Фотошоп Ким Кардашијан на кинески начин ФОТО

Агенције
Фотошоп Ким Кардашијан на кинески начин ФОТО

Кинески модни бренд "Зигу", који преко Амазона продаје хаљине за 10 долара, претрпио је страшне критике због неумјерене употребе фотошопа. Они су фигуру манекенке која је позирала у хаљини са изрезима измјенили до непрепознатљивости, па су многи прокоментарисали да њен торзо чак ни не личи на људски.

Кинези, који су очигледно жељели од своје манекенке да направе копију Ким Кардашијан, очигледно нису баш искусни са фотошопом, па су слике на крају испале као да их је дијете обрађивало. Због оштрих критика бренд је и уклонио слике са Амазона, а умјесто манекенке сада можете видјети како изгледа паковање у којем се шаље њихова гардероба.  

Хаљина долази у неколико различитих боја, а слика на којој тамнокоса манекенка рекламира бијели модел има толико недостатака да је невјероватно да је овај бренд то заправо ставио на интернет.  

- Иако је манекенка веома лијепа, изгледа да је компанија одлучила да су јој потребне додатне облине, као и мало оштрих ивица око кукова - оцијенили су ове слике на сајту "Језебел".  

Ове слике су такође упоређене и са анимацијама, па су неки прокоментарисали да манекенка након оволико обраде у фотошопу изгледа као аватар из популарне игрице "Симс". На сајту "Глос" се наводи да уопште не личи на људско биће више, јер људска бића не изгледају тако.  

Још једна од критика је нагласила да није у реду што "Зигу" промовише женску фигуру која једноставно не може да се потигне у стварности. Поред очигледног фотошоп промашаја, ова компанија је искритикована и због лошег квалитета и погрешних величина одјеће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана