Фотографија с отмичаром авиона

Агенције
Фотографија с отмичаром авиона

Британац Бен Инс "искористио" је отмицу авиона компаније "Иџиптер" да се фотографише са отмичаром Сеифом Елдином Мустафом.

Опчињеност друштвеним мрежама и новокомпонован систем "шта није на друштвеној мрежи није се ни десило" достигли су нови ниво, "акцијом" путника авиона који је отет и који је шест сати кружио над аеродромом у кипарском граду Ларнака.

"Знате да се ваш другар не зај*бава. Гледајте вијести, момци", написао је Инс у опису фотографије на којој позира поред отмичара, који је у први план истакао самоубилачки појас, за који се касније испоставило да је лажан.

Авион компаније "Иџиптер" са 62 путника и члана посаде на лету из Александрије за Каиро отет је јутрос око осам часова и посада је приморана да авион приземљи. Слетио је у Ларнаку на Кипру, убрзо су потврдили кипарски званичници и навели да је пилоту претио путник са експлозивом око појаса.

Након вишесатних преговора са отмичарем у авиону је остало седам особа, од којих три путника и четири члана посаде, док су сви остали путници ослобођени, рекао је египатски министар цивилног ваздухопловства Шериф Фатхи.

У летјелици су остали капетан, копилот, стјуардеса и члан обезбјеђења, као и три путника, прецизирао је он, не наводећи које су националности ти путници, пренијеле су агенције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана