Фатално експресно сушење косе VIDEO/ФОТО

Daily Mail
Фатално експресно сушење косе VIDEO/ФОТО

Неке жене воле да се њихова коса што је могуће брже осуши након куипања како би се избјегло коврџање, ова жена ипак отишла је корак даље, што ју је могла стајати живота.

Оада је покушала да користите млазни мотор да исфенира своју косу не размишљајући шта би се могло десити, а ухваћена је у овом видеу на плажи на Карибима који граничи са међународним аеродромом.

Не само она него и већина посјетиоца исте плаже тражи узбуђења држећи се за бетонску ограду аеродрома док се млази авион спрема да полети. Како пилот турира моторе тако из авиона излазе млазеви врелог ваздуха који су толико јаки да понекад откину посматраче на огради. Овај "спорт" постао је атракција.

На видеу се јасно види како се жена држи за ограду али недовољно јако, потисак ваздуха је тјера преко цесте све до уздигнуте банкине гдје од силине удара главом.

Махо Плажа, на Карипском острву Свети Мартин, позната је по својој непосредној близини међународног аеродрома Принцеза Јулијана.
Због кратког писте (2,180 метара), авиони су на додир купачима како би имали што већи простор за слијетње али и улијетање.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана