Џенерке скупљају мушкарце као Покемоне: Чувеном глумцу запала Кардашијанка “за око”

Г.С.
Џенерке скупљају мушкарце као Покемоне: Чувеном глумцу запала Кардашијанка “за око”

Нови дечко Кајли Џенер је, како се пише, популарни глумац и миљеник дама, које су очајне након ових вијести.

Америчка ријалити звијезда и козметички могул Кајли Џенер (25) недавно се и дефинитивно растала с репером Трависом Скотом, с којим има ћерку Сторми и сина Ера, али није дуго туговала.

Већ данима се спекулише да најмлађа чланица клана Кардашијан-Џенер има новог дечка, а познати профил на Инстаграму који се бави преношењем трачева о познатима DeuxMoi јавља да је у питању – глумац Тимоти Шаламе (27)!

Још увијек није познато много детаља, а DeuxMoi писао је прије неколико дана:

“Више извора ми је рекло да је нова Тимијева дјевојка... Кајли Џенер!”

Корисници друштвених мрежа који прате DeuxMoi налоге на Инстаграму и Твитеру тврде да су, такође, чули овај трач. “Чула сам да су обоје на Коачели” и “Могу да потврдим то сто посто” неки су од коментара.

“Шушка се да се Тимоти Шаламе и Кајли Џенер виђају... Џенерке скупљају моје мушкарце као Покемоне, доста више”, нашалила се једна дјевојка.

Коментари су махом негавни – од тога да је Кајли потребан мужевнији мушкарац, до тога да се глумцу који је прије неколико година номинован за Оскара спрема пропаст каријере због наводне “клетве Кардашијан-Џенер”.

“Нек се Тими спреми за рад у супермаркету”, “Дакле, то је то од Шаламеове каријере”, “Што смо му се дивили, дивили, догодине у ријалитију”... коментаришу огорчене обожаватељке глумца.

Кајли Џенер је у децембру раскинула с репером Трависом Скотом, с којим се 2020. године помирила после дуже раздвојености. Што се тиче Шаламеа, он иза себе има везе с манекенком и глумицом Лили-Роуз Деп, Мадонином ћерком Лурдес и манекенком Еизом Гонзалес.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана